Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Helheds plan for hjortshøj

Jeg ønsker at udtrykke min bekymring og modstand mod forslaget om at bygge parcelhuse på de rekreative områder, hvor der i øjeblikket er høns, geder, korndyrkning og fællesaktiviteter.

Disse områder spiller en vigtig rolle i vores lokalsamfund ved at tilbyde grønne arealer og muligheder for fælles aktiviteter, som styrker sammenholdet og trivsel. Dyrehold og korndyrkning bidrager ikke blot til biodiversiteten, men giver også børn og voksne en unik mulighed for at lære om landbrug og bæredygtighed på tæt hold.

Desuden er disse rekreative områder en sjælden ressource i vores bymiljø, som forbedrer livskvaliteten og fremmer mental sundhed ved at tilbyde et frirum fra byens travlhed. At erstatte dem med beboelse vil ikke alene reducere vores grønne arealer, men også fjerne værdifulde lærings- og samværssteder.

Derfor opfordrer jeg kraftigt til at bevare disse rekreative områder og finde alternative placeringer til eventuelle nye parcelhuse, der ikke går på kompromis med vores fælles natur- og aktivitetsområder.

Med venlig hilsen,

Ulf Johan Deigaard
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ulf Johan deigaard

Indsendt

31/07/2024 16:36

Sagsnummer

HS2443978

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk