Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Byggeri ved Østergårdstoften

Kære Aarhus Kommune,

Som modstander af det foreslåede byggeri i helhedsplanen for Hjortshøj vil jeg gerne udtrykke min bekymring. Mange mennesker i området værdsætter den unikke landbrugsjord og biodiversitetsarealerne, som danner rammen om et rigt naturliv og en aktiv lokalbefolkning. De unge jordbrugere har udført et imponerende arbejde med at skabe en bæredygtig og produktiv brug af jorden, som understøtter både miljøet og samfundet.

Det ville være en stor skam at miste disse værdifulde områder til byggeri langs Østergårdstoften. Jeg opfordrer derfor kommunen til at genoverveje denne del af planen.

Jeg foreslår, at kommunen giver Andelssamfundet Hjortshøj mulighed for enten at købe landbrugsjorden eller indgå en langtidskontrakt. Dette vil gøre det muligt for os at fortsætte med at udvikle det harmoniske samspil mellem jordbrug, natur og friluftsaktiviteter på disse arealer, hvilket er til stor gavn for både mennesker og miljø.

Jeg håber, at I vil tage disse overvejelser til efterretning og arbejde med os for at bevare Hjortshøjs unikke karakter.

Med venlig hilsen,

Clara Storm
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Clara Storm

Indsendt

02/08/2024 10:04

Sagsnummer

HS7291905

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk