Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Helhedsplanen for Hjortshøj

Området hvor man ønsker at udstykke nye parceller vil ødelægge et område der er til glæde for hele Hjortshøj. Der vil blive ødelagt et økologisk tiltag og fældet en masse træer og ødelagt en god biodiversitet. Noget kommunen ellers netop går op i at man skal fremme.
Derudover er infrastrukturen i Hjortshøj allerede presset som det er, og der er heller ikke plads til byens børn i daginstitutionerne i byen. Dette har været et problem i mere end et årti.
Der er også på tale at Hjortshøj Møllevej skal flyttes og føres hen over FDF grunden. Der er mange medlemmer i Hjortshøj kredsen, som til møderne ofte udnytter hele grunden. Troede ellers også kommunen var for det gode foreningsliv og hvor børn og unge netop får rørt sig og ikke skal passe på fordi en vej bliver ført gennem grunden.
Jeg håber denne helhedsplan bliver droppet og flyttet hen til nogle af de byer der virkelig gerne vil have flere udstykninger eller man i det mindste laver en helhedsplan der er mere gennemtænkt. Prøv at komme ud i virkeligheden at se, i stedet for at se på et kort.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Vibeke Nørgaard

Indsendt

03/08/2024 13:36

Sagsnummer

HS5486221

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk