Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Værn om levedygtige fællesskaber

Jeg har været en del af Hjørnegrunden i 4 1/2 år, som er en forening af mennesker der har ønske om at flytte til hjørnegrunden og blive en del af Aih. Jeg har derfor som alle andre i Hjortshøj ventet spændt og længe på Helhedsplanen for Hjortshøj.
Der er mange gode elementer, den er gennemarbejdet og fremadskuende med spændende perspektiver på Hjortshøj. Men et stort minus i Helhedsplanen er inddragelsen af en del af AiH’s landbrugsjord ved Østergårdstoften til byggeri.
AiH er et stort aktiv for området, og promoveres af Aarhus kommune tit i forhold til økologisk og bæredygtig fællesskab.
Jeg har gennem årene deltaget i flere af fællesskabende aktiviteter som AiH byder på.
Jeg har store planer om at indtræde i Aih's Grønsagsordning. Det er så vigtigt at værne om fællesskaber, specielt når de er så velfungerende.
Landbrugsjorden, gartneriet, lavskoven og andre elementer i området langs Østergårdstoften vitale vilkår for AiH. Ud over landbruget er der i lavskoven shelter og bålplads, samt kunst og værksted. Jeg håber virkelig at kommunen lytter og ikke bygger langs Østergårdstoften, samt at kommunen vil lade AiH langtidsleje eller købe jorden.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne Cook

Indsendt

03/08/2024 20:28

Sagsnummer

HS7714138

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk