Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Helhedsplan for Hjortshøj

Aarhus 7. august 2024

Jeg ønsker at indgive et høringssvar i forbindelse med helhedsplanen for Hjorthøj, herunder placering af FDF Hjortshøj fremover.
• Pga. ønsket om en ny vejføring af Hjortshøj Møllevej, er den skitserede placering af et nyt kredshus dårlig. Placeringen af kredshuset vil betyde, at FDFere til hvert ugentligt møde, skal krydse en forholdsvis trafikeret by-vej. Derudover er et eventuelt nyt kredshus placeret i en nuværende skov og grunden, som er oplagt at bruge, er væsentlig mindre end den nuværende.
• FDF’s nuværende faciliteter er ikke tegnet ind i helhedsplanen. Det er bålhytter, depoter, kredshus, klatresten, sheltere, hængekøjeområde og skov. Det betyder at byrådspolitikere som ikke kender til Hjortshøj, ikke kan se, at den skitserede plan har store konsekvenser for kredsens faciliteter.

Vi har en datter på 13 der ugentlig tager til FDF møde i Hjortshøj, fordi der her er fantastisk fællesskab og aktiviteter. Vi ønsker at I vil tage med i jeres overvejelser, hvor unikt FDF Hjortshøj er, og hvor mange frivillige kræfter, der hele tiden bliver lagt i at kunne bevare og udvikle denne mulighed for fællesskab for børn og unge på tværs.
Venlig hilsen Karen Konradi
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Karen Konradi

Indsendt

07/08/2024 09:19

Sagsnummer

HS6000441

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk