Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

vedrørende mulige planer om bebyggelse ved Østergårdstoften

Kære Aarhus Kommune,

Jeg skriver for at udtrykke min modstand mod den foreslåede bebyggelse langs Østergårdstoften i Hjortshøj. Som tilhænger af natur, ansvarlig økonomisk politik og beskyttelse af privatejendom, vil jeg gerne fremhæve flere grunde til, hvorfor denne plan bør genovervejes.

Bebyggelse langs Østergårdstoften vil have direkte indflydelse på de nuværende ejere af ejendomme og grunde i området. De her mennesker har investeret tid, penge og ressourcer i deres ejendomme med en forventning om at bevare områdets karakter. Det er afgørende, at kommunen respekterer og beskytter disse borgeres investeringer og rettigheder. At påtvinge dem en markant ændring af deres nærmiljø uden deres fulde støtte er uretfærdigt og uansvarligt.

Selvom økonomisk vækst og udvikling er vigtigt, skal det balanceres med en konservativ tilgang til miljøet. Østergårdstoften og det omkringliggende landskab er værdifulde naturområder, som ikke kun har æstetisk og rekreativ værdi, men også er vigtige for biodiversiteten. Ødelæggelse af disse områder for at gøre plads til mere bebyggelse er en kortsigtet løsning, der kan have langsigtede negative konsekvenser for miljøet.

Hjortshøj har en unik karakter og et stærkt lokalsamfund, som risikerer at blive svækket af yderligere urbanisering. De nuværende beboere værdsætter områdets landlige og rolige atmosfære, som er en sjældenhed i dagens hastigt voksende bymiljøer. At bevare denne karakter er vigtigt for at sikre, at Hjortshøj forbliver et attraktivt sted at bo.

På baggrund af ovenstående argumenter opfordrer jeg stærkt Aarhus Kommune til at genoverveje planerne om bebyggelse langs Østergårdstoften. Lad os finde løsninger, der respekterer privat ejendom, fremmer økonomisk ansvarlighed, beskytter miljøet og bevarer vores unikke lokalsamfund.

Med venlig hilsen,
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jonatan Bendt Lassesen

Indsendt

07/08/2024 19:40

Sagsnummer

HS3905282

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk