Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

FDF-grunden

At føre en vej igennem FDF-grunden (-af uvidende kaldet spejdergrunden), og derefter forvente at FDF kan "overleve" på det stykke jord, som kommer til at ligge nord for den nye vej, er illusorisk. Det gamle kredshus er modent til nedrivning, det er rigtigt, men FDF har brug for plads, og mange af de ting, FDF gennem tiden har skabt på området, vil komme til at ligge på sydsiden af den nye vej, mens det kredshus kommunen har i sin plan, ligger på nordsiden = en masse børnetrafik over den nye vej = meget dumt!
FDF i Hjortshøj er en af de største i landet, på trods af at Hjortshøj ikke er særlig stor, og har enorm betydning for børnelivet i byen, med et medlemstal på 200-250 medlemmer. At "slagte" et sådant tilbud ved at skære en lille luns jord ud til et nyt lille kredshus, virker hovedløst!
Men så vidt jeg husker, har FDF en restløbetid på ca. 20 års leje af grunden, det nuværende hus ligger på, så hvis FDF siger "nej", kommer der nok ikke til at ske noget i den tid.
Omvendt: Hvis kommunen kan tilbyde et kredshus beliggende i det, der for tiden kaldes "Østergårdsparken", kan det måske få en synergieffekt med de aktiviteter, der foregår der.

Mvh.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Steen K Lassen

Indsendt

08/08/2024 09:30

Sagsnummer

HS6589443

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk