Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Når kommunen får dårlige ideer

Hej Aarhus kommune.
Vi har lige været på aften gåtur med vores hund. Som så mange gange før har vi nydt at gå på markerne ved andelssamfundet og ved høsteriet.
Det er er rigtig dejligt sted at kunne gå, løbe eller lege. Vi bruger bakkerne om vinteren til at kælke på, om foråret ser vi hvordan fuglene flyver frem igen, ællingerne kommer frem, om sommeren dufter der er nyslået hø, og her kan vi også hente grøntsager og blomster i Høsteriet. Om efteråret er området så smukt og gyldent.
Vi ser hvordan årstiderne skifter i området, vi snuser duftene ind, vi passer på vores natur og bruger den kun så lidt, at der er nok til se næste også. Det stykke natur betyder så meget for os, og vores medborgere i Hjortshøj - der er nemlig natur for ALLE - ikke kun for de få.
Vi håber virkelig at i vil genoverveje jeres planer for området. Lad naturen være, lad os købe grøntsager, få luft, lys, årstidernes skiften.
Lad naturen være vores fælles nydningssted.

Vi håber jeres ikke særligt gode ide om flere huse, vil blive til en ny rigtig god ide om mere bynær natur til flere - til alle!

Bedste hilsner
Mimi 10 år og hendes mor.
De to vedhæftede billeder er fra hhv idag hvor vi har købt “selvpluk” blomster fra Høsteriet, og fra sneen i vinters hvor vi pakkede varm kakao og tog med ud på marken I nu vil bygge til med huse.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mimi og Matilde Bræmer Dueholm

Indsendt

08/08/2024 19:30

Sagsnummer

HS5548116

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk