Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Byggeri langs Østergårdstoften

Mine to små drenge og jeg er bosat i Hjortshøj, og er dagligt i området omkring Østergårdstoften. Selvom vi ikke bor i Andelssamfundet, har vi meget stor glæde af området omkring Andelssamfundet! Vi bruger stedet til at gå tur, hilse på dyrerne, nyde solopgangen, vi køber de dejligste grøntsager og smukke blomster hos Marie i Høsteriet og så er vi en del af Grøntsagsordningen, som ligger lige ved siden af Høsteriet.
Jeg har tilmeldt mig Grøntsagsordningen for at lære mine drenge, hvor maden kommer fra, for at give dem jord mellem hænderne, for at dyrke grøntsager lokalt og for at være en del af det fantastiske fællesskab, som kendetegner Hjortshøj!
Begge mine drenge bruger desuden området, når de er på tur sammen med børnehaven og skolen. Det giver dem fantastisk læring om naturen og om de dyr og planter, som lever i den. Det er vores frirum, og her hvor vi kommer for at lade op.
Jeg ønsker derfor, at kommunen ikke bebygger langs Østergårdstoften. Området er unikt, og det er ganske særligt for både naturen, landbruget, biodiversiteten og det helt utrolige sammenhold og fællesskab, som Hjortshøj er gjort af! Jeg vil bede kommunen om at give Andelssamfundet Hjortshøj lov til enten: at købe landbrugsjorden, eller: give Andelssamfundet Hjortshøj en langtidskontrakt, så vi kan fortsætte med at udvikle samspillet mellem natur, landbrug og outdoor aktiviteter på arealerne.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Nynne Dahlgreen Jørgensen

Indsendt

09/08/2024 19:54

Sagsnummer

HS4118160

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk