Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Bevar andelssamfundet

Vi bor ikke selv i Hjortshøj. Men vi kommer der ofte i weekender med vores børn, som specielt elsker at komme på besøg i Andelssamfundet og klappe geder, købe skønne økologiske og lokalt dyrkede grøntsager, honning og æg

Andelssamfundet tilbyder et sandt økologisk og socialt åndehul for os og vores familie. Vi nyder især at komme til de mange åbne og offentlige markeder og sociale arrangementer som eksempelvis honningslyngning, høstmarkede, julemarked, fredags is om sommeren.

Helhedsplan for Hjortshøj rummer en ”strategi #2 om voksesteder” som indebærer planer for bebyggelse langs Østergårdstoften. Bebyggelsen vil betyde, at pile-lavskoven skal fældes, at Høsteriet med regenerativ, bynær fødevareproduktion forsvinder, at gedefolden bliver nedlagt, at vandrestierne med spor i landskabet annulleres og mulighederne for det fællesdrevne landbrug formindskes.

Hermed mister landsbyen Hjortshøj en række af de samlingssteder, kreative og rekreative aktiviteter, der skaber sammenhængskraft i lokalsamfundet.

Jeg ønsker for mig, min familie og alle borgere i Aarhus Nord at Aarhus Kommune vil genoverveje det inden de ødelægger denne unikke perle!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Adrian Huus

Indsendt

10/08/2024 22:19

Sagsnummer

HS7473998

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk