Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Helhedsplan for Hjortshøj

Vi bor ikke selv i Hjortshøj, men vi besøger tit vores børn og børnebørn, der bor i byen. Specielt elsker vi at komme på besøg i Andelssamfundet og klappe geder, købe skønne økologiske og lokalt dyrkede grøntsager, honning og æg

Andelssamfundet tilbyder et sandt økologisk og socialt åndehul for os og vores familie. Det er fantastisk at opleve børn (og sine egne børnebørn) i det omgivelser med marker, landbrug og dyr som Andelssamfundet faciliterer.

Helhedsplan for Hjortshøj rummer en ”strategi #2 om voksesteder” som indebærer planer for bebyggelse langs Østergårdstoften. Bebyggelsen vil betyde, at pile-lavskoven skal fældes, at Høsteriet med regenerativ, bynær fødevareproduktion forsvinder, at gedefolden bliver nedlagt, at vandrestierne med spor i landskabet annulleres og mulighederne for det fællesdrevne landbrug formindskes. Alt i alt et kæmpe tab for alle beboerne i Hjortshøj og alle os gæster som elsker at komme der.

Jeg ønsker for mig, min familie og alle der har gang i Hjortshøj at Aarhus Kommune vil genoverveje det og stoppe byggeriet på Østergårdstoften!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Karsten Friis

Indsendt

11/08/2024 17:10

Sagsnummer

HS3273962

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk