Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Nej tak til bebyggelse på Høsteriets marker på Østergårdstoften

Det vil være en stor skam, hvis markerne bliver nedlagt for mere bebyggelse. En stor del af Hjortshøjs identitet vil gå tabt. Høsteriet er et samlingspunkt for mange mennesker i Hjortshøj, og bylivet vil blive meget fattigere hvis det reduceres eller i værste fald fjernes.

Markerne, udover at være eksistensgrundlaget for Høsteriet, er også med til at øge den lille skovs grønne område, så det er nemt for beboere i hele Hjortshøj at få en grøn oplevelse. Ved at nedlægge markerne er der ikke meget grøn sti tilbage i forlængelse af skoven. Det vil være til stor skam for alle i byen, for ikke at nævne det dyreliv, der gør brug af det.

Hvis markerne bliver nedlagt, mister byen ikke kun en vigtig del af sit naturlandskab, men også en central ressource for rekreation og afslapning for indbyggerne. Derudover kan det påvirke det lokale dyreliv negativt, da mange arter er afhængige af disse grønne områder for føde, ly og som led i deres naturlige bevægelsesmønstre.

Det kan derfor være værdifuldt at overveje alternative løsninger, der bevarer eller endda styrker det grønne område omkring Hjortshøj, så både mennesker og dyreliv fortsat kan nyde godt af de fordele, det medfører.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thomas Mygind Jensen

Indsendt

11/08/2024 19:08

Sagsnummer

HS7522252

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk