Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Bevar alle de resterende grønne områder i Hjortshøj

Som tidligere beboer i Hjortshøj, gør det mig virkelig ked af at læse om de byggeplaner Byrådet har for områderne omkring Andelssamfundet.

Mine børn er vokset op i Hjortshøj og har set udviklingen fra at vi købte grøntsager hos den lokale købmand, til at vi kunne købe dem i Andelssamfundet.

Vi har fulgt udviklingen gennem årene (inden vi fraflyttede byen). Vi har set busser fra både ind- og udland, komme på besøg "deroppe", for at hente inspiration til egne projekter.

Andelssamfundet har givet en ny generation viden om og lyst til at tage miljø- og klimaskeen i egen hånd, bare ved at være tilstede, og udvikle på det de kan.

Vel var der forhold der undrede, dengang for omkring 30 år siden, og i dag er der jo ingen der overhovedet stiller spørgsmålstegn ved den bæredygtighed de lever, og har vist alle os andre.

Så Byråd: Hold op med at tage det væk fra alle de unge, at de er vokset op med denne sunde udvikling omkring miljø og klima. Det er jo ikke kun dem der har boet og bor der, det her er vigtigt for. Det er alle os andre, ligesom Friland også er vigtig for alle andre.

Ingen har ret til at tage håbet, og de gode valg, væk fra alle, der har opbygget, givet viden og håb videre til alle os andre. Ikke i den tid vi lever i.

Det er ikke i Hjortshøj at kommunen skal være ophav til mere byggeri.
Så vil Hjortshøj forsvinde som det gode samfund det altid har været.
Så vil I gøre konkret, levet viden til ingenting.
Det går bare ikke.

Tidligere beboer i Hjortshøj
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Gaia Grønlykke

Indsendt

11/08/2024 19:46

Sagsnummer

HS8591718

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk