Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Vi er natur - om byggeriet langs Østergårdstoften

Kære Aarhus Kommune

Som psykologistuderende, yogalærer og kropsterapeut beskæftiger jeg mig til daglig med hvordan vi mennesker indretter vores liv. I mit arbejde møder jeg mennesker, som er stærkt præget af et dualistisk syn mellem vores krop og sind, mennesker og natur. En levevis, som driver os i en uhensigtsmæssig retning af mistrivsel og meningsløshed.

Hjælpen er i alt sin enkelthed simpel; at vende tilbage til vores natur. At træde nogle skridt tilbage fra parcelhuse, asfaltveje og hvide vægge. At indrette os, så vi dagligt kommer i kontakt med den natur, som vi har udviklet os sammen med i flere tusinde år. At indrette os, så vi kan nemt kan få adgang til næringsrige, usprøjtede, naturlige fødevarer. At indrette os, så vi indgår i meningsfulde og nærværende fællesskaber med andre.

Andelssamfundet og Høsteriet er en del af løsningen på, hvordan vi indretter os på en bæredygtig måde; i harmoni med os selv, hinanden og vores natur. Vi har brug at I - Aarhus Kommune - ikke træffer en beslutning, som går imod den positive udvikling.

Jeg håber, at I vil lade være med at bygge langs Østergårdstoften, samt at I giver Andelssamfundet Hjortshøj lov til enten (1) at købe landbrugsjorden, eller (2) at give Andelssamfundet Hjortshøj en langtidskontrakt, så både de og Høsteriet kan fortsætte deres meningsfulde arbejde.

Personligt modtager jeg ugentligt en grøntsagskasse fra Høsteriet. Marie og hendes kolleger gør et helt fantastisk arbejde. Tak til jer. Jeg håber, at I får lov til at fortsætte.

De bedste hilsner fra Sissel
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Sissel Bronée

Indsendt

11/08/2024 20:23

Sagsnummer

HS3218075

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk