Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Bevar Østergårdstoften for fremtidige generationer.

Kære Teknik & Miljø,

Jeg skriver for at anmode om, at planerne for byggeriet langs Østergårdstoften trækkes tilbage, og at området bevares i sin nuværende form.

Østergårdstoften er et område med stor betydning for lokalsamfundet. Her trives både mennesker og natur i et unikt samspil, hvor fællesskab og bæredygtighed er i fokus. Dette område er en sjælden perle lige uden for byen, hvor beboerne dyrker deres egen mad og bidrager til et sundt og aktivt liv i harmoni med naturen.

Jeg er dybt bekymret over, at endnu et byggeprojekt vil ødelægge denne balance. Udviklingen, som I kalder det, kan i realiteten betyde afvikling af de naturlige og kulturelle værdier, der allerede findes her. Jord, natur og biodiversitet risikerer at blive erstattet af asfalt og beton, pakket ind i flotte floskler og smarte navne.

Jeg håber, at I vil overveje nøje, om Aarhus virkelig har brug for endnu et byggeprojekt. Byen har allerede set en betydelig udvikling, og det er på tide at overveje en ny retning - en, der prioriterer bevaring af natur og fællesskab frem for yderligere urbanisering.

Jeg opfordrer jer derfor til at give Andelssamfundet Hjortshøj mulighed for at købe landbrugsjorden eller indgå en langtidskontrakt, så de kan fortsætte med at udvikle deres unikke samspil mellem natur, landbrug og udendørs aktiviteter på arealerne.

Jeg håber, at I vil tage denne anmodning til overvejelse og træffe en beslutning, der sikrer bevarelsen af Østergårdstoften for fremtidige generationer.

Med venlig hilsen,
Jesper Zar Tønnov
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jesper Zar Tønnov

Indsendt

12/08/2024 13:30

Sagsnummer

HS4400316

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk