Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Byggeri langs Østergårdstoften

Jeg har besøgt Høsteriet et par gange - og bestemt ikke for sidste gang. Det er så inspirerende at se at nogen har lyst til og tør gøre det anderledes, og dyrker jorden med henblik på at bevare dens sundhed - og på samme tid giver noget plads til insekterne.
Sådan nogle steder bør vi værne om, både for naturen skyld og for vores egen sundhed. Ikke mindst mener jeg at det bidrager til at gøre Hjortshøj et attraktivt sted at bo, at der findes sådan et gartneri hvor man kan komme og købe friskhøstede grøntsager og smukke blomster. Andelssamfundet landbrug der ligger op ad Høsteriet er endnu et fantastisk eksempel på hvordan man kan dyrke sine egne grøntsager - tænk at nogen har fået stablet et velfungerende fællesskab i den størrelse på benene. Jeg tænker, at det for nogle kan være altafgørende når man vælger hvor man gerne vil bo, at have adgang til sådanne unikke fællesskaber.
Derfor vil jeg bede jer om ikke at bebygge langs Østergårdstoften. Skal der absolut bygges håber jeg at I vil begrænse arealet der bygges på, så både Høsteriet og Andelssamfundets landbrug bevares.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Berit Brøndum Rasmussen

Indsendt

12/08/2024 13:48

Sagsnummer

HS0288619

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk