Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Uagtsomt naturdrab

Det ville være forventeligt at ærkefjender af Aarhus og omegn kunne finde på at udøve hærværk mod alt, der gjorde Aarhus og omegn godt.
Men med en sådan lemfældig tilgang til borgernes fællesskaber og den smukke natur, der skaber glæde og gavn for mennesker i alle aldre, så må jeg antage at Aarhus Byråd simpelthen må hade Aarhus og dets indbyggere. I over 30 år har AIH været en smuk rekreativ ramme for dets beboere og alle besøgende fra nær og fjern, og sådan skulle det meget gerne forsætte med at være.
Opførelsen af en række parcelhusgrunde vil være som at buhe Thomas Helmig, hade Ceres Top eller udtale d'et, når man hepper på de hviiie.
Ganske enkelt forkert.
Det vil være at blæse på det fællesskab og den natur, der gør området til et unikt samlingspunkt for generationer, og det ville gevaldigt klæde byens politikere at kæmpe for mere borgerligt fællesskab fremfor endnu en grund at dumpe nogle af deres venners beskidte jord eller tilgodese byggematadorernes øknomiske interesser.
Det er i princippet fint, at man gerne vil have flere mennesker i området - mere vækst om man vil.
Men som vi kender fra cellerne i kroppen, så er det ikke alle vækster, der er godartet.
Det er denne næppe.
Tag jer sammen og lad vær med at ødelægge noget, der virker, fordi I ikke har fantasien eller evnerne til at skabe noget nyt uden at pisse på det gamle.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mads Sejer Nielsen

Indsendt

12/08/2024 15:35

Sagsnummer

HS1308799

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk