Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Supplement til tidligere fremsend høringssvar HS4523094

- Planen rammesætter, at der skal ske fremtidig udbygning af Hjortshøj, men forholder sig ikke til nødvendige afledte behov for udbygning af skole(r) og daginstitutioner, samt til placering af disse. Dette er en alvorlig mangel.
- Der lægges i planen op til, at der skal opføres nye boliger tæt på motorvejen. Over alt i Hjortshøj er der allerede i dag støjplager fra det regionale og statslige vejnet. Det vil være nyttigt, hvis Kommunen vil bakke op hastighedssænkninger i byens udstrækning på Mejlbyvej og Skødstrupvej samt på motorvejen og gå i dialog med de relevante myndigheder herom.
- Der bør hurtigst muligt etableres en vej fra bebyggelsen syd for banen mod Mejlbyvej. Dette forhold var med i den oprindelige lokalplan for bebyggelsen.
- Måske kunne det overvejes at etablere til- og frakørsel til motorvejen på Hjortshøjvej, som et element i at afhjælpe trafikbelastning foran skole og på Stationsvej
- Det er fint, at planen forholder sig til klima-/vandudfordringer. Der er mange i byen som døjer med at få vand ind i husene som følge af overbelastet kloaknet. Der er behov for at finde finansiering til afhjælpning af udfordringerne.
- Byen rummer for få tilbud til unge mennesker fra 12-16 år.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Birgitte Knudsen

Indsendt

12/08/2024 16:44

Sagsnummer

HS7892405

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk