Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Andelssamfundet, Høsteriet mm

Til dem, der er ved at tage en forkert beslutning ang. nyopførte boliger i nærmeste fremtid ved Andelssamfundet / Høsteriet.
Endelig kære politikere er der nogen (Andelssamfundet / Høsteriet), der tager økologi, ordentlighed omkring naturen, CO2 og meget mere.
Hvis I vedtager den kommende plan for Hjortshøj, Andelssamfundet, Høsteriet vil I med garanti ødelægge store dele af tanken i Andelssamfundet og Høsteriet. Hvorfor tager I ikke derud, se for jer selv og giv jer selv den oplevelse at smage/købe nogle grøntsager fra Høsteriet. I stedet for at handle BØNNER i Føtex, Rema etc har de 3 sorter bønner her. Ægte økologi = SUPERSMAG og ikke halvdårlige importerede bønner fra Holland mm, der aldrig i hverken smag eller kvalitet kommer tæt på - nærmere tvært om. 23 kroner for 300 gram/Høsteriet mod 19-20 kroner/Føtex. Og det gælder samtlige grøntsager.
Hvorfor ikke tage ud til et sted, der er smukkere end smukt, som kæmper en kamp for at bevare en OPLEVELSE, fantastisk mad og en ordentlig indstilling til naturen. Og det har beboerne gjort i årevis - lang tid før alle andre...
Vil I virkelig ødelægge det med en flok huse og trafik ??? Der må kunne findes en anden grund til den bebyggelse. For hvis I gennemfører jeres plan går i stik imod jeres egne nedskrevne holdninger.
TÆNK JER NU MERE END GODT OM.
mvh
Peter Holst
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Peter Holst

Indsendt

12/08/2024 18:23

Sagsnummer

HS2754395

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk