Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Helhedsplan for Hjortshøj

Er al vækst nu også godt? Er det det rigtige at arbejde med for Hjortshøj? Hvad er grunden til det ønske? Sikkert mange.
Mit ønske, (jeg har just for nylig, med grundig overvejelse, slået mig ned i Gl. Egå efter 38 år i Aarhus c) er, at Aarhus Kommune vil prioritere de små skønne forstadslommer. Det er der i høj grad brug for, både klima-miljømæssigt, socialt, historisk og mentalt for enlige og familier, der vælger at slå sig ned i Gl. Egå. Pladsen er landsby-trang og der er på ingen måde fornuft i at presse mere og tungere trafik igennem Gl. Egå fordi en lidt større landsby skal vokse (og til hvad?) Må vi være fri for at deltage i de planer og giv os i stedet mulighed for at rose Aarhus Kommune for at være visionære på smilets-, den rene og miljøvenlige bys vegne. Lad børnene og øvrige borgere, der har valgt det, have et sted at udvikle nærhed, tryghed og fred for yderligere larm og forurening fra tunge lastbiler og hastende medborgere til og fra Hjortshøj.
Kære Aarhus Kommune. Prøv at være visionære i den humanitære retning og klem gerne, for een gang skyld, det kommercielle godt og langt ned i skuffen til byens borgere har genvundet pusten.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Birgit Pedersen

Indsendt

12/08/2024 20:04

Sagsnummer

HS0936357

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk