Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Skær ikke FDF-grunden over uden tidshorisont

Jeg er leder i FDF-Hjortshøj og er bekymret for at vi ikke kan planlægge brugen af vores arealer i meget lang tid fremover, fordi kortmaterialet til helhedsplanen viser, at man kan omlægge en vej, så den går ind igennem FDF-grunden (Spejder-grunden). Da der ikke er nogen tidshorisont for sådan en vejomlægning og ikke er sat penge af til udførelsen, kan der gå meget lang tid før vi kan lave en god arealplan for det område vi holder FDF på. Vi snakker aktivt om at opføre et nyt kredshus og det vil vi gerne placere så det spiller godt sammen med de arealer vi bruger. Det er lidt svært hvis vi skal indtænke en vej der muligvis lægges om, om nogle år, hvis det nogensinde sker.

FDF-hjortshøj er en stor FDF-kreds med ca. 200 medlemmer. Det svarer til en gennemsnitlig fodboldklub i DBU (https://www.dbu.dk/om-dbu/medlemstal/). Arealer af FDF-grunden er 6.723m2 altså lidt mindre end én fodboldbane (7140m2). Vi holder FDF-møder ugenligt for børn fra 0-klasse og op og mener selv at vi bidrager godt til lokalmiljøet også med åbne arrangementer for hele landsbyen, såsom Fastelavn o.lign.. FDF-faciliteterne bruges desuden af børnehaver og dagplejere, som kan bruge grunden i dagtimerne, hvis de vil lave bål eller lege i skoven eller på græsplænen.

Hvis man vil omlægge vejen, synes jeg man hurtigst muligt skal lave en plan for hvordan FDF fortsat kan have et funktionelt areal i Hjortshøj. Og jeg synes der skal sættes penge af til udførelsen, så vi ikke skal gå i uvished i mange år fremover og være låst i vores planlægning af arealerne.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Søren Winther Kristensen

Indsendt

12/08/2024 21:40

Sagsnummer

HS1065300

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk