Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Øget trafik gennem Gl Egå - kan det løses anderledes?

Som borger i Gl. Egå på den vestlige del af Mejlbyvej og med skolesøgende barn på Sølystskolen, virker det bekymrende med udsigten til endnu mere trafik gennem vores landsby, ved et så forholdsvist stort udviklingspotentiale i Hjortshøj. Mejlbyvej er i forvejen én lang til- og frakørsel for motorvejen og bilerne kører stærkt trods forsøg med fartdæmpende initiativer.
Er der nogen, som tænker den omfartsvej ind, som allerede figurerer på kortbilagene til tidligere kommuneplaner?
Hvad skal der til, for vi bliver hørt? Vi kæmper for at få en mere sikker skolevej, men den bliver tilsyneladende blot mere og mere belastet.
Vi har en bevarende lokalplan for Gl. Egå, men de fine gamle huse slår revner og får skader af den tunge trafik, som suser forbi, hver eneste dag.
Udvikling kan være rigtig godt, så længe der blot tages de rigtige hensyn til omgivelserne, men i dette tilfælde synes der at mangle en seriøst hensyntagen til trafiksituationen. Mejlbyvej er opgivet til at kunne tage rigtig meget trafik, men ingen ser på, hvad det gør ved miljøet gennem landsbyen, det virker til, at det hele beror på tal og beregninger. Jeg kunne ønske, man så mere ind i den virkelige situation og fik taget de rigtige greb for at løse det. Det vil give udslag i langt større opbakning til mere udvikling omkring os.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Heidi Clausen

Indsendt

12/08/2024 22:03

Sagsnummer

HS7817907

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk