Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Helhedsplan Hjortshøj

Vi vil på det kraftigste appellere til, at Aarhus Kommune tager alle de høringssvar, der er indgivet, i betragtning når de ser på helhedsplanen for vores landsby.
I vores landsby er lokalsamfundet altafgørende for den trivsel, der findes blandt alle aldersgrupper i byen, lige fra vuggestue til plejecentre.
Det sammenhold der findes i byen er unikt, og det er i høj grad både andelssamfundet, der samler fællesskabet, men også de fritidsaktiviteter, der er mulige i byen. F.eks FDF. Dette bringer os til er vigtigt punkt! At flytte eller ligefrem umuliggør FDF’s mulighed for at være er samlingspunkt for børn og unge er ubegribeligt. Fdf Hjortshøj er Danmarks 3. største kreds med over 200 medlemmer, og frivillige, der hver dag i ugen giver børn og unge mulighed for at mødes og udvikle sig i fornuftige og sunde omgivelser, og bruge naturen som læringsrum. At anlægge en vej igennem de nuværende faciliteter, og flytte stedet og give dem mindre plads og derved færre muligheder ift til det vigtige arbejde, der udføres hver dag og berører så mange menneskeliv, er uforståeligt. Lad nu byen have mulighed for at give børn og unge et sted at have det fællesskab og være i så god trivsel, i sær i denne tid med så meget mistrivsel. Lad byens åndehuller være i fred!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Maria Eriksen

Indsendt

12/08/2024 22:11

Sagsnummer

HS3075797

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk