Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Helhedsplan for Hjortshøj

Jeg er en af dem der passer gederne - fodrer og muger ud i stalden, vedligeholder den og markerne og bygger også nye marker til gederne. En ældre beboer i andelssamfundet har det overordnede ansvar for dem - er hos dem hver dag og fodrer og vedligeholder og forbereder stalden til nye kid, når gederne er drægtige og ikke mindst, tager imod de nye kid. Når det er ved den tid, er han klar døgnet rundt for at hjælpe med at bringe dem til verden.
Alt dette arbejde gøres for de blå øjnes skyld - for de mange af byens små børn der kommer for at klappe gederne – og også de større børn og sågar unge mennesker, der mødes der om aftenen og gerne vil være sammen og hænge ud.
Andre passer andre dyr og andre arbejder på andre måder frivilligt. Men altid med formålet for øje - at være bæredygtig, ikke bare i forhold til miljøet men også socialt.
Vi ser det som socialt bæredygtigt og trivselsskabende at tilbyde lokalsamfundet – byens borgere, ældre, unge og de mindste – muligheden for gå rundt i mellem, nusse og klappe en sund og rolig gedeflok.

Helhedsplanen for Hjortshøj beskriver hvordan gedeflokken skal nedlægges, så der kan bygges nye huse. Netop det sted skal afvikles, der har så stor betydning for hele byens institutioner og indbyggere. Det vil jeg på det kraftigste opponere imod.

Det samme gælder for gartneriet “Høsteriet”, der bygget op af et lille hold dedikerede mennesker, der har en klar vision for bæredygtig produktion af grøntsager. Det vil også skulle lukkes, hvis helhedsplanen gennemføres. Det må ikke ske!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jacob Steiner

Indsendt

12/08/2024 22:48

Sagsnummer

HS4883715

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk