Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Stiforbindelse til letbaneperron langs Kankbøllevej.

Vi forstår godt intensionerne med en stiforbindelse via ”pærehaven” direkte op på perronen langs Kankbøllevej og den sammenhæng der ønskes at skabe.

Som privat grundejer vil vi dog blive voldsomt generet af indkig fra en gangbro, hævet 4m op over terrænet, det vil ødelægge det uforstyrrede liv, vi værdsætter så højt i vores hus og have - vi vil føle os udstillet. Vi har ingen interesse i at støtte dette forslag.

Vi vil også godt sætte spørgsmålstegn ved det reelle behov for denne stiforbindelse, da der allerede i dag findes en offentlig tilgængelig sti på den anden side af vores grund, som leder en direkte op på Virupvej mod ”Stationspladsen”.
Forbindelsen fra Østergårdstoften til ”Stationspladsen” via grønne stier findes allerede i dag.
Står en minimal tidsbesparelse på 1-2 min, mål med den investering der skal laves ved at etablere en gangbro parallelt med banelegemet, på en skråning, på et meget svært tilgængeligt sted. Der er et slagsmål at kæmpe med både Banedanmark og private grundejere der yderligere fordyrer processen.

Pengene kan bruges mere klogt på at få etableret en ordentlig afvikling af trafikken på ”Stationspladsen” frem for at jagte en minimal tidsbesparelse på 1-2min på gåben.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Per Noer-Olesen

Indsendt

13/08/2024 11:39

Sagsnummer

HS8556796

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk