Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Bevarelsen af FDF-hytten

FDF-hytten er et vigtigt samlingspunkt og spiller en central rolle i FDF-fællesskabet. Flytning af hytten ville mindske et sted, der fremmer sociale interaktioner og aktiviteter. Det er et sted, hvor børn og unge samles for at lære og vokse i et trygt miljø, og det er vigtigt, at vi bevarer denne ressource.

Personligt har FDF-området været et fristed for mig gennem de sidste 10 år. Det har været et sted, hvor jeg altid har haft lyst til at komme og tilbringe tid. Dette område har været afgørende for min egen personlige udvikling, og jeg ønsker, at kommende generationer skal have samme mulighed for at opleve dette unikke miljø.

De nuværende områder bruges flittigt til aktiviteter såsom lejre, leg og naturoplevelser, som er med til at styrke fællesskabet og fremme en aktiv livsstil. Mange af os unge deltagere i FDF får her en sjælden mulighed for at være i naturen. Man får lov til at være barn, og det er altså ikke mange steder man får lov til det længere.

Vejforlængelsen af Østergaardstoften vil ikke blot reducere pladsen til disse aktiviteter, men kan også påvirke kvaliteten af miljøet omkring FDF-hytten. Det er essentielt, at vi bevarer disse grønne områder for at sikre, at kommende generationer fortsat kan nyde de samme oplevelser og fordelene ved at være i naturen.

Jeg håber, at mine synspunkter vil blive taget i betragtning, så vi kan finde en løsning, der tilgodeser både de praktiske behov og de væsentlige værdier, som FDF-området repræsenterer.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Maia Kjerrumgaard

Indsendt

13/08/2024 16:24

Sagsnummer

HS5326969

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk