Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

Opvækstmiljø for børn og unge

Jeg er “vokset op” med andelssamfundet og alt hvad det indebærer geder, marker, hyggelige huse og ikke mindst fællesskab!
Den stemning der er i andelssamfundet er en helt speciel ting, folk kender hinanden på kryds og tværs alle hilser på hinanden, det er så rart at kunne gå en tur og nyde det smukke rolige samfund og naturen, som virkelig vil blive ødelagt af 80 nye huse!
Østergårdstoften (vejen) har været en stor del af min barndom, jeg har ikke tal på hvor mange timer mine venner og jeg har brugt på at stå på rulleskøjter, skateboard ja lært at cykle på den vej. Uden at skulle være bange for at blive kørt ned. Hvis der så kommer 80 biler som kører ud på den vej, så vil jeg ik turer at gå der ned og stå på rulleskøjter, og jeg ved Carla 7 år slet ikke ville få lov til det. Det synes jeg er en skam.

FDF Hjortshøj har jeg været et medlem af i 10 år. FDF har lært mig og mange andre utroligt meget og givet os et hav af gode oplevelser. En af grundende til at det har været et så stort frirum for mig har været pga. udeområderne. Jeg har ikke skulle tænke på at der kom en bil, fordi der var ik nogle vej! Børn i alle aldre helt fra 0 klasse går selv over til FDF igen fordi der ikke har været en kæmpe vej med massere af trafik som man har skulle tænke over.
FDFs udeområder har skabt SÅ mange oplevelser, der er så mange jeg snakker med som siger “ej hvor må det være fedt at have en skov i baghaven” “WoW er alt det her jeres som i bare kan bruge”. Og ja det er det det er fantastisk med alt det fantastiske natur og plads vi har. Det gør det nemlig også muligt at vi kan have ca 200 medlemmer i FDF Hjortshøj!

Håber i vil lytte til vores råd☺️
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Carla Søberg Christensen

Indsendt

13/08/2024 21:25

Sagsnummer

HS9965208

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk