Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Hjortshøj

FDF Hjortshøj

I Hjortshøj har vi FDF. Et fantastisk fritidstilbud med et kredshus og udeareal med placering centralt i byen, hvor der er plads til alle de aktiviteter det kræver, med over 200 indmeldte børn og unge.
Hver uge, 4 dage om ugen, kommer der frivillige unge fra det meste af Århus for at være med til at give børn og unge fede oplevelser, men mest af alt et unikt fællesskab og frirum, hvor der er plads til at være præcis som man er.
For at FDF Hjortshøj skal blive ved med at være et fedt sted for børn og unge, er der nødt til at være plads. Plads til at kunne lege , plads til at lave aktiviteter, plads til opbevaring i container med grej(telte, klatre udstyr, båludstyr,) men også rafter, shelter, nyt kredshus, klatrevæg, stor bålhytte og meget mere.
I dag ser vi en stigning af børn og unge der mistrives. I FDF Hjortshøj prøver man reelt at gøre noget ved det, med et sted hvor der er plads til alle.
Så lad nu være med at lave grunden mindre med en vej igennem grunden, så forholdene bliver dårligere.
Lad nu være med at skabe unødige farlige trafikforhold for børn og unge, som gerne vil bevæge sig sikkert til og fra en fritidsaktivitet som FDF.
Håber I vil bevare de gode forhold for børn og unge i FDF Hjortshøj.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Tine Søberg Christensen

Indsendt

13/08/2024 21:55

Sagsnummer

HS6624732

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hjortshøj
Hørings-id

H908

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Kommuneplanafdelingen
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
kommuneplan@mtm.aarhus.dk