Gå til hovedindhold
Denne begivenhed er afholdt

Debatsalon: Partnerskaber og samskabelse om bykvalitet i Aarhus

Kom til midsommersalon og vær med i samtalen om, hvordan vi skal arbejde med bykvalitet og arkitektur i fremtidens Aarhus – fra opland til midtby

Byrådet i Aarhus Kommune har netop sendt et forslag til en ny Politik for Bykvalitet og Arkitektur i offentlig høring (på deltag.aarhus.dk). Den har et klart og tydeligt budskab: Vi lykkes kun gennem dialog og samarbejde. Byrådet og Aarhus Kommune har ikke alle svar og løsninger. Fremtidens Aarhus bygges af summen af kommunens mange forskellige aktører. Både det faglige miljø, udviklere, foreninger og de mange borgerinitiativer. Vi finder svarene i fællesskab - og vi kan blive endnu bedre til at samarbejde på tværs af interesser og behov.

Aarhus Kommune inviterer derfor til debatsalon om partnerskaber og samskabelse:

Torsdag d. 23. juni 2022 kl. 15-17.30 i Rådhushallen

Salonen er en anledning til, at kommunens mange forskellige aktører kan mødes og drøfte, hvordan vi kan blive endnu bedre til at samarbejde om byudviklingen. Til at tale sammen på tværs af forskellige behov og interesser, til at mødes og dele erfaringer og kompetencer, og til sammen at få øje på, hvordan vi kan sætte de mange gode kræfter fri.

Ved debatsalonen er der to debatspor: Et om Livet i lokalområderne, og et om Partnerskaber i et stærkt, fagligt miljø. Læs mere om de to spor i vedlagte program. 

Tilmelding til debatsalonen sker på e-mail til Karina på svka@aarhus.dk – husk at oplyse hvilket debatspor, du ønsker at deltage i.  

Vi glæder os til at høre fra dig.

Materialer (2)

Begivenheden

Dato
Torsdag d. 23. juni 2022
Tid
15:00 - 17:30
Tilmeldingsfrist
Tirsdag d. 21. juni 2022
Mødet er afholdt

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Rådmandssekretariatet

Rådhuset

8000 Aarhus C

Kontakt: Projektleder Karina Svanborg. Email: svka@aarhus.dk