Gå til hovedindhold

Debatoplæg - Willemoesgade karréen

Aarhus Kommune er blevet spurgt af en privat bygherre, om det er muligt at skabe ny byudvikling i karréen Willemoesgade, Otte Ruds Gade, Aldersrovej og Niels Juels Gade.

Bemærk at høringssvar først gennemgås efter endt høringsfrist.

Har du spørgsmål til høringen, se informationer i debatoplægget.

 

Da forespørgslen harmonerer godt med visionen og retningslinjerne i Kommuneplan 2017, overvejer Aarhus Kommune derfor at ændre de formelle rammer, der angiver,  hvilken type udvikling, der kan ske i området.

I 2017 blev der afholdt en proces for udvikling af karréen med bl.a. en forudgående høring om ændring af kommuneplanens rammer. Den daværende ejer valgte at sætte sagen i bero, og det er den nye ejer, som har anmodet om udvikling af karréen. Da der er gået tre år, og der er kommet andre ønsker på baggrund af et konkret projekt, foretager vi derfor en ny forudgående høring.

Debatoplægget kan ses under "Materialer" på denne side.

OBS! Vi har desværre konstateret en fejl på luftfotoet i debatoplægget. Der skulle selvfølgelig have stået "Aldersrovej" i stedet for "Larsen-ledts Gade". Vi beklager fejlen.

 

Virtuelt borgermøde

Aarhus Kommune inviterer til virtuelt borgermøde om Willemoesgade karréen.

Mødet afholdes mandag den 17. august 2020 fra kl. 17.00 til 18.30 via platformen Microsoft Teams Live-​event.

På borgermødet vil der være mulighed for at høre oplæg og stille spørgsmål om den mulige omdannelse og den videre planlægningsproces.

Invitationen kan ses under "Materialer" på denne side, og heri kan du læse mere om borgermødet samt hvordan du deltager.

OBS! Hvis der kommer nye retningslinjer for deltagelse i forsamlinger, vil vi arbejde for at arrangere et møde, hvor der bliver mulighed for, at nogen kan deltage fysisk, samtidig med at det fortsat bliver muligt at deltage virtuelt.

Vi vil informere om eventuelle ændringer tidligst den 10. august hér på denne side. Hvis du er interesseret i at deltage i et eventuelt fysisk møde skal du selv holde dig orienteret.

 

Materialer (2)

02/08/2020 - 21:00

Indhold på denne side

Tilføj høringssvar
Genveje til

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Midtbyen
Hørings-id

H187

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00